AD en Arminius organiseren het Rotterdamse Verkiezingsdebat

ballot, box, vote
Photo by Clker-Free-Vector-Images on Pixabay

Wat willen Rotterdamse kandidaat-Kamerleden straks voor de stad betekenen in de Tweede Kamer? Wat kunnen we van ze verwachten en hoe hopen ze Rotterdammers naar de stembus te krijgen?

Die vragen staan centraal tijdens het Rotterdamse Verkiezingsdebat op maandag 13 november, dat wordt georganiseerd door het AD en debatpodium Arminius. AD-abonnees hebben gratis toegang: zij kunnen op de site van Arminius kosteloos een kaart aanschaffen met de code AD010.

Tijdens de avond gaan verschillende Rotterdamse kandidaten met elkaar in debat over een aantal onderwerpen die voor Rotterdam bij uitstek belangrijk zijn en waar Kamerleden vanuit Den Haag invloed op hebben. Het debat staat onder leiding van Sanne Poot (Arminius) en Peter Groenendijk, politiek verslaggever Rotterdam van het AD.

[…]

Het Rotterdams Verkiezingsdebat is het tweede AD 010-debat in Arminius. De eerste aflevering ging over de toekomst van museum Boijmans. Op 8 december volgt de derde aflevering, over de toekomst van het Rotterdamse openbaar vervoer.