Greenpeace: Wat zou jij doen met de tientallen miljarden aan belastinggeld die ieder jaar naar de fossiele industrie gaan?

Wat zou jij doen met de tientallen miljarden aan belastinggeld die ieder jaar naar de fossiele industrie gaan? De problemen in de zorg, het onderwijs, de woningmarkt of het OV mee oplossen? Of iedere Nederlander jaarlijks een paar duizend euro geven?

Op 9 september demonstreert een enorme hoeveelheid mensen op het Malieveld in Den Haag voor een einde aan de fossiele subsidies. Het kabinet sprak al in 2009 de ambitie uit om alle fossiele subsidies vóór 2020 af te schaffen. Terwijl de klimaatcrisis niet meer weg te denken is, zijn de fossiele subsidies sindsdien juist meer dan verdubbeld. Waar liggen de prioriteiten?

Daarom zijn wij op 9 september om 12:00 present bij de support demonstratie op het Malieveld naast de A12 die georganiseerd wordt door onder meer Greenpeace, Milieudefensie, Fossielvrij NL en Urgenda. Om de rebellen van Extinction Rebellion die de A12 blokkeren aan te moedigen en daarmee een eind aan de fossiele subsidies te eisen. Met niet het minste programma: Sophie Straat, Hang Youth, Merol, Tim Hofman, Joyeeta Gupta, Clarice Gargard, Jeroen Siebelink en nog veel meer! Ik ben erbij!

Laat jij je stem ook horen voor het klimaat, voor de zorg, het onderwijs, de woningmarkt en alles dat belangrijker is dan de fossiele industrie subsidiëren? Ga je mee?! https://a12support.nl