STICHTING BELASTINGWINKEL ROTTERDAM: UITSTEKENDE GRATIS HULP BIJ UW AANGIFTE

©Stichting Belastingwinkel Rotterdam

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam is een initiatief van de Erasmus Universiteit Rotterdam EUR en verleent gratis fiscaal advies met betrekking tot de inkomstenbelasting. Onze hulp wordt vrijwillig en vrijblijvend aangeboden door studenten Fiscaal recht en Fiscale economie.

Onze studenten zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft bij belastingzaken

Vrijwillig en vrijblijvend aangeboden door studenten, varierende van eerstejaars tot studenten die reeds in hun master zitten. Onze medewerkers komen uit diverse maatschappelijke en culturele achtergronden, waarmee we een goede afspiegeling vormen van de Rotterdamse samenleving.

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam verleent gratis fiscaal advies met betrekking tot de inkomstingbelasting. Verder bieden wij ook hulp met bezwaar- en beroepsprocedures, kwijtscheldingsverzoeken en buitenlands inkomen.

Onze hulp wordt vrijwillig en vrijblijvend aangeboden door studenten Fiscaal recht en Fiscale economie. Onze groep studenten varieert van eerstejaars studenten tot studenten die reeds in hun master zitten.

Om ervoor te zorgen dat onze hulp uitkomt bij hen die het het hardst nodig hebben, hanteren wij een inkomensgrens van €35.000.

Onze diensten zijn gratis maar een vrijwillige bijdrage in de vorm van een fooi wordt enorm gewaardeerd.

Op deze manier kunnen wij de continuïteit van de stichting waarborgen zodat wij ook in de toekomst alle hulpbehoevenden nog van dienst kunnen zijn. De maatschappelijke en culturele achtergrond van onze medewerkers is zeer divers. Hiermee zijn wij een goede afspiegeling van de Rotterdamse samenleving.

Gezamenlijk proberen wij jaarlijks zoveel mogelijk mensen te helpen om op die manier ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam heeft meerdere vestigingen zoals in Rotterdam-Noord , Rotterdam-Prinsenland en Rotterdam-Centrum Klik op de link van uw keuze en vind het adres en telefoonnummer.

Afspraak maken voor grote aangiftedag Rotterdam

010 – 4082784

Wat moet ik meenemen?

HIER vindt u een checklist met alle benodigde informatie die u moet meenemen naar uw afspraak. Sommige informatie zal niet van toepassing zijn in uw situatie. Heeft u vragen of twijfelt u? Neem dan gerust contact met ons op.