Consumentenbond Google-claim

© Consumentenbond Claimservice Google privacyschendingen

Google schendt jouw privacy. Claim vergoeding!

Google verdient elk jaar miljarden aan het schenden van jouw privacy. We willen dat Google hiermee stopt en we willen Google dwingen jou te compenseren. We strijden hiervoor samen met de Stichting Bescherming Privacybelangen. Meld je nu gratis aan en claim schadevergoeding.

  • 120.000+ deelnemers
  • Gratis aanmelden
  • No cure, no pay

Wat is er mis?

Google schendt elke dag jouw online privacy en volgt stiekem je fysieke locatie. Google verzamelt, analyseert en deelt gegevens over jou met anderen en verdient daar miljarden aan. Zonder dat je daar iets tegen kunt doen. Dit is een inbreuk op jouw privacy.

Wil je weten hoe intensief Google je volgt? Bekijk lager op de pagina onze video over de Google Teller.

Een Gmail-account of iets ‘googlen’?

Maak jij gebruik van diensten als Google Search, Google Chrome, Google Maps, YouTube, Gmail of heb je een Android-telefoon? Als dat zo is, dan heeft Google jouw privacy geschonden. Want Google verwerkt gegevens van jou, zonder dat je dit weet en zonder jouw toestemming. Het gaat onder andere om je locatiegegevens, surfgedrag en appgebruik. Bovendien houdt Google 24 uur per dag je activiteiten bij. Het combineert de gegevens over jou van verschillende Google-producten en -diensten die je gebruikt om een persoonlijk profiel van je te maken. Google gebruikt deze persoonlijke profielen om gerichte advertenties te verkopen.

Privacy is een grondrecht en een voorwaarde om vrij te zijn in wie je bent en wat je doet. Google schendt dit recht. Meld je nu gratis aan en claim een schadevergoeding en je privacy terug.